Dette nettstedet ble startet som et resultat av en voksende interesse for økonomisk planlegging. Jeg har latt meg inspirere av blogger som skriver om ulike aspekter ved privatøkonomi. Når jeg leste disse forstod jeg hvilke muligheter jeg har i mitt egen liv.

Det er utrolig mange utgifter som blir til fordi man ikke tenker kritisk. Har du et Spotify-abonnement som du bruker alt for lite? Er du oppmeldt på et treningssenter uten at du trener? Bruker du mye penger på usunn mat? Dette er bare noen av spørsmålene man bør stille seg når man går gjennom sin egen økonomi.

Jeg vil bruke denne nettsiden til å presentere de tiltakene jeg har brukt for å bedre min egen økonomi. Etterhvert vil jeg teste ut alle de tipsene som finnes på ulike blogger. Målet er å finne ut hva som fungerer best. Jeg håper at mange vil følge min ferd mot bedre privatøkonomi. Kanskje kan jeg inspirere noen til å gjøre det samme som meg.